NEN4400-1 Gecertificeerd

Kiest u voor Suited, dan kiest u voor een betrouwbare zakenpartner. Dat waren we al, maar wordt bevestigd door het behaalde NEN4400-1 certificaat.

Wat we doen

Suited legt een sterke nadruk op het verband tussen strategie en resultaten. Het stellen van doelen, het nemen van beslissingen en de stijl waarin dit gebeurt, zijn van essentieel belang. Kennis, inzicht, ideeën, vaardigheden, ervaringen, stuurinrichting, stabiliteit en verandering zijn daarbij van invloed op het resultaat. Maar minstens zo belangrijk als een goede strategie op papier zijn de professionals die deze uitvoeren en ervoor zorgen dat de doelen behaald worden. En dit is precies waar Suited u in voorziet. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van:

 

  • Operationeel Management

    Suited’s managers beheersen meerdere disciplines op het operationele vlak waaronder (interim) lijnmanagement, programma- en project management en proces- en servicemanagement.

     

  • IT specialisten

    We leveren onze opdrachtgevers specialisten op alle gebieden zoals systeem specialisten, software ontwikkelaars, IT architecten en BI & DW specialisten.